Job og praktik

Bedre Psykiatri søger energisk og kreativ fundraiser

Er du en nysgerrig og energisk fundraiser, med særlig kompetence inden for medlemmer og private bidragsydere? Så har vi en sjov legeplads til dig. Bedre Psykiatri er landets største medlemsorganisation inden for psykiatrien og arbejder hver dag for at forbedre vilkårene for pårørende til mennesker med psykisk sygdom.

Se opslag her.

 

Bedre Psykiatri søger praktikant til kampagne og fundraising

Bedre Psykiatri søger en praktikant til vores fundraising og kampagneteam. Vi er landets største medlemsorganisation inden for psykiatrien og knokler hver dag for at forbedre vilkårene for pårørende til mennesker med psykisk sygdom.

Som praktikant hos os får du masser af ansvar, en kreativ legeplads – og branchens sødeste, sjoveste og mest dedikerede kolleger.

Se opslag her.

 

Bedre Psykiatri søger praktikant til presse- og kommunikation

Bedre Psykiatri er Danmarks største og mest omtalte forening for psykisk syge og deres pårørende. Som kommunikationspraktikant hos os får du masser af ansvar og masser at lære – og branchens sødeste, sjoveste og mest dedikerede kolleger.

Se opslag her.

 

Vi søger løbende praktikanter til forskellige områder, og du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til sekretariatsleder Jane Alrø Sørensen på e-mail js@bedrepsykiatri.dk

Pårørendes vilkår

Mere end

½ mio. danskere lider af psykisk sygdom – hver tredje dansker er pårørende

Man kan

blive helbredt for psykisk sygdom. Når de pårørende inddrages, er chancen for at blive rask større