Skip to content

Arrangér et foredrag

Foredrag kan give inspiration, redskaber og viden, fx om hvordan man håndterer overbelastning om diagnoser, behandlingssystem og rettigheder.

Du kan finde en liste over alle aktuelle arrangementer her, hvor du evt. kan finde inspiration til temaer og oplægsholdere.

Forslag til temaer og foredragsholdere
Vi har samlet en lang række eksempler på tidligere afholdte foredrag, som måske kan være til inspiration. Vi er også i gang med at lave en liste over gode foredragsholdere, men den er ikke helt klar endnu. Har du selv et godt forslag, så skriv det på listen.
Se eksempler på temaer og foredragsholdere

Planlægning og synlighed
Der skal laves en aftale med foredragsholderen, der skal bookes lokale og ikke mindst skal der reklameres for arrangementet: Opret arrangementet i NemTilmeld, annoncer på Facebook, skriv ud til medlemmerne, få evt. lokalavisen til at skrive om det, sæt plakater op osv.
Se gode råd om synlighed her

Afvikling
Hvad skal man sige, når man skal byde velkommen og slutter arrangementet af? Ikke alle er helt komfortable ved det, og derfor har vi lavet et konkret forslag til, hvad man kan sige.
Se forslag til afvikling af arrangementet her

Evaluering
Det er en god idé at evaluere efterfølgende – ikke mindst fordi det er rart at opleve, at det man gør, er til glæde for andre. Vi har lavet et standard evalueringsskema, som I kan bede folk om at udfylde på stedet. Eller I kan benytte jer af muligheden for et online evalueringsskema.
Se forslag til evalueringsskema til print
Læs om vores tilbud om online evalueringsskema