Skip to content

Hjælp & Rådgivning – Chat

Chat med os

Chatrådgivningen er et rådgivningstilbud for alle der er pårørende til et menneske med en psykisk sygdom.  

I Bedre Psykiatris Chatrådgivning kan du få en en-til-en samtale med en af vores professionelle rådgivere. Rådgiverne tilbyder faglig sparring omkring de udfordringer eller spørgsmål der kan opstå når man er pårørende til en med psykisk sygdom. Fx hvordan man passer på sig selv som pårørende, samarbejdet med kommunen eller behandlings institutionen, relationen til den syge osv. 

Chatrådgivningen er åben hver torsdag i lige uger mellem kl. 17-19. I dette tidsrum vil man have mulighed for at chatte med en af vores rådgivere. Hvis chatten er optaget, kan du blot stille dig i kø. Så snart en af rådgiverne bliver ledige, vil der dukke en meddelelse op i bunden af skærmen med besked om dette og du kan nu begynde at chatte med rådgiveren.  

Anonymitet 
Chatrådgivningen er et supplement til vores øvrige rådgivningstilbud og er åben for alle pårørende. Rådgivningen er 100 % anonym og ingen andre end du og rådgiveren kan se hvad i skriver.  Når du skriver med en af vores rådgivere på chatten, behøver du som bruger ikke at oplyse dit navn. Oplysningerne, som kommer frem under samtalen med rådgiveren, bliver behandlet fortroligt. Chat samtalerne gemme til internt brug i rådgivningen ifm. læring og kvalitetssikring, dog renses samtalerne så snart de afsluttes, således at alle fortrolige og person henførbare oplysninger slettes.