Skip to content

Din virksomhed kan gøre en forskel

Der er mere end nogensinde brug for jeres opbakning. Op mod hver 3. dansker rammes på et tidspunkt af psykisk sygdom, og alt for mange familier får slet ikke den hjælp, de har brug for. Det kan vi sammen gøre noget ved. HOVEDindsamlingen samler danskerne i kampen for at hjælpe familier ramt af psykisk sygdom.

Sådan kan I være med i HOVEDindsamlingen

Støt via en direkte donation:

Støt med kreditkort her eller overfør via bankindbetaling:

reg.nr 9385 konto.nr 000 415 9187 (Spar Nord Bank) og mærkes ”indsamling”

Start jeres egen indsamling: se forslag til hvad I kan gøre her

Sådan kan jeres hjælp f.eks. gøre en forskel:

Den rette rådgivning, samt støtte og hjælp i samtalegrupper, kan have afgørende betydning for familier ramt af psykisk sygdom. Vi ved at pårørende er den bedste medicin. Jeres donation gør os i stand til at hjælpe.

  • En donation på 1.400 kroner svarer til, at vi f.eks. kan give en pårørende hjælp i et samtalegruppeforløb
  • En donation på 5.000 kroner svarer til, at vi f.eks. kan hjælpe omkring 13 pårørende i vores telefonrådgivning
  • En donation på 17.000 kroner svarer til vi f.eks. kan hjælpe 12 pårørende i et samtalegruppeforløb

Læs mere om vores: pårørenderådgivning og samtalegrupper .

Sådan siger vi tak for jeres støtte

At deltage i kampen for familier med psykisk sygdom skaber glæde på flere måder. Ud over at vi bliver i stand til at hjælpe flere, kan det skabe ringe i vandet hos både medarbejdere og kunder. Samtidig er indsamlingen en mulighed for at eksponere jeres virksomhed for en ny målgruppe. Sidste år havde indsamlingen eksempelvis en digital rækkevidde på flere end 1.322.576 personer.

Ønsker I en eller flere af nedenstående elementer under jeres donations-kategori, så send efterfølgende en mail til: mw@bedrepsykiatri.dk
Vi kan sige tak på følgende måder:

Ved donation fra 2000 kr.

• Print-selv diplom til at hænge op
• Virksomhedens navn vil fremgå i et samlet takkeopslag på Bedre Psykiatris LinkedIn-profil efter Indsamlingsshowet.

Ved donation fra 6000 kr.:

• Virksomhedens navn og donationens størrelse vil fremgå i et fælles takkeindslag undervejs i indsamlingen. Indsamlingen havde sidste år en digital rækkevidde på 1.322.576 personer samlet set.
• Virksomhedens navn vil fremgå i en samlet tak på Bedre Psykiatris hjemmeside, der hvert år har omkring 130.000 unikke brugere.
• Virksomhedens navn vil fremgå i et samlet takkeopslag på Bedre Psykiatris LinkedIn-profil efter Indsamlingsshowet.

Ved donation fra 10.000 kr.:

• Print-selv diplom til at hænge op
• Virksomhedens navn og donationens størrelse vil fremgå i takkeopslag undervejs i indsamlingen. Indsamlingen havde sidste år en digital rækkevidde på 1.322.576 personer samlet set.
• Virksomhedens navn og logo vil fremgå i et samlet takkeopslag på Bedre Psykiatris hjemmeside, der hver år har omkring 130.000 unikke brugere
• Virksomhedens navn med link vil fremgå i et takkeindslag på Bedre Psykiatris LinkedIn-profil efter indsamlingsshowet.
• Virksomhedens navn vil fremgå i et samlet takkeopslag tak i Bedre Psykiatris nyhedsbrev med et oplag på 6800 modtagere
• Takkemail til medarbejdere

Ved donationer over 25.000:

Kontakt: Maria Wolfke på 42 71 22 20 eller mw@bedrepsykiatri.dk for selvstændig aftale om vores tak til jer.

Husk at I kan få fradrag

Når du støtter Bedre Psykiatri med en donation, er din virksomhed fradragsberettiget op til 17.000 kr. pr. år. Jfr. Ligningsloven § 8 A. Vi indberetter indbetalte donation til SKAT på virksomhedens CVR-nr. (hvis i oplyser jeres CVR nummer). Indberetning er en betingelse for fradrag. I er selv ansvarlig for at oplyse om jeres donationen i selvangivelsen og kunne fremlægge kvittering for jeres donation.

Fakta om HOVEDindsamlingen

HOVEDindsamlingen afholdes digitalt hen over ca. 4 uger i november og december 2021 med udgangspunkt i Bedre Psykiatris digitale platforme – primært Facebook.
Sidste år havde indsamlingen en digital rækkevidde på flere end 1.322.576 personer og danskerne så samlet set mere end 500.000 minutter af showet, der dermed havde et stort publikum. Vi forventer at nå endnu bredere ud i år
Indsamlingen består bl.a. af en række rørende, tankevækkende, håbefulde og til tider brutalt ærlige videofortællinger, der fra forskellige danskeres perspektiv giver glimt af familielivet med psykisk sygdom.

Læs mere om HOVEDindsamlingen her