Skip to content

Start jeres egen indsamling

Som virksomhed kan I være med til at støtte HOVEDindsamlingen ved at starte jeres egen indsamling internt i virksomheden. På den måde kan I være med til at hjælpe familier ramt af psykisk sygdom og samtidig skabe engagement blandt jeres medarbejdere om en god sag.

Sådan gør I:

  • Start jeres egen indsamling og skab samtidig engagement eller sjov konkurrence internt i løbet af indsamlingsperioden. Ved indsamlingsperiodens afslutning overføres det indsamlede beløb til HOVEDindsamlingen via: Reg.nr 9385 konto.nr 000 415 9187 (Spar Nord Bank) og mærkes ”indsamling”

  • I kan også starte jeres egen indsamling gennem Facebooks fundraising-værktøj, hvor pengene automatisk overføres til Bedre Psykiatri ved indsamlingens afslutning.
    Dette gør I ved at:
  1.  klikke på dette link
  2. Tryk: ’vælg nonprofitorganisation’ og søg efter Bedre Psykiatri i søgefeltet
  3. Når du har valgt Bedre Psykiatri oprettes vindue med fundraiser. I rullemenuen i venstre side kan du redigere titel med mere, hvis du har lyst. Husk at markere, at det er til HOVEDindsamlingen.
  4. Tryk ’opret’ – og så er du i gang
  • I kan vælge at skabe glæde i mange familier ved at donere årets julegaver (til samarbejdspartnere eller medarbejdere) til HOVEDindsamlingen i stedet. Kontakt ab@bedrepsykiatri.dk hvis I ønsker et print-selvbevis eller en takkevideo fra Bedre Psykiatri, som kan sendes til medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Ønsker I at lave jeres egen indsamling for at støtte Psykiatriens Indsamlingsshow eller at høre mere, så kontakt os gerne på 42 71 22 20eller mw@bedrepsykiatri.dk