Skip to content

Start jeres egen indsamling

Som virksomhed kan I være med til at støtte HOVEDindsamlingen ved at starte jeres egen indsamling internt i virksomheden. På den måde kan I være med til at hjælpe familier ramt af psykisk sygdom og samtidig skabe engagement blandt jeres medarbejdere om en god sag.

Sådan gør I:

  • Start jeres egen indsamling og skab samtidig engagement eller sjov konkurrence internt i løbet af indsamlingsperioden. Ved indsamlingsperiodens afslutning overføres det indsamlede beløb til HOVEDindsamlingen via: Reg.nr 9385 konto.nr 000 415 9187 (Spar Nord Bank) og mærkes ”indsamling”

  • I kan også starte jeres egen indsamling gennem Facebooks fundraising-værktøj, hvor pengene automatisk overføres til Bedre Psykiatri ved indsamlingens afslutning.
    Dette gør I ved at:
  1.  klikke på dette link
  2. Tryk: ’vælg nonprofitorganisation’ og søg efter Bedre Psykiatri i søgefeltet
  3. Når du har valgt Bedre Psykiatri oprettes vindue med fundraiser. I rullemenuen i venstre side kan du redigere titel med mere, hvis du har lyst. Husk at markere, at det er til HOVEDindsamlingen.
  4. Tryk ’opret’ – og så er du i gang
  • I kan vælge at skabe glæde i mange familier ved at donere årets julegaver (til samarbejdspartnere eller medarbejdere) til HOVEDindsamlingen i stedet. Kontakt ab@bedrepsykiatri.dk hvis I ønsker et print-selvbevis eller en takkevideo fra Bedre Psykiatri, som kan sendes til medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Ønsker I at lave jeres egen indsamling for at støtte Psykiatriens Indsamlingsshow eller at høre mere, så kontakt os gerne på 42 71 22 20eller mw@bedrepsykiatri.dk

Støt HOVEDindsamlingen

ALT for mange familier ramt af psykisk sygdom får ikke den hjælp, de har behov for. Derfor er der mere end nogensinde brug for Bedre Psykiatri. Hjælp os til at hjælpe mere og flere - med alt fra rådgivning og samtalegrupper til kampen for bedre behandling og vilkår til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende.