Skip to content

Synliggør din virksomhed og dine produkter

…via et støttesamarbejde med HOVEDindsamlingen

Ønsker du og din virksomhed at øge salget af specifikke produkter eller services? Eller ønsker I at forbedre kendskabet til virksomheden eller jeres sociale profil? Så er et virksomhedssamarbejde med HOVEDindsamlingen en billig og meningsfuld måde at forbedre jeres forretning og samtidig at få virksomheden associeret med en god sag af bred folkelig interesse.

Nedenfor har vi beskrevet en række eksempler på mulige virksomhedssamarbejder. Ved større samarbejder, kan vi skræddersy en mediepakke eller udvikle et koncept til virksomheden.
Kontakt os for at indgå virksomhedssamarbejder eller at få mere information: på aa@bedrepsykiatri.dk eller ring 3164 5023

Ideer til samarbejdsmuligheder:

Produktsamarbejder

Op til og under HOVEDindsamlingen, kan I som virksomhed vælge at donere en andel af overskuddet fra salget af en konkret varer eller tjeneste til HOVEDindsamlingen.

Er det forventede indsamlede beløb minimum 10.000 kr. (baseret på data om salg i lignende perioder), så får I:
 • Minimum ét individuelt opslag på Bedre Psykiatris Facebook og Instagramside (video eller billeder) hvor følgende elementer efter aftale kan indgå; produktbeskrivelse, købslink, virksomhedens navn og logo, handshake til virksomhedens sociale medier og en takketekst.
 • Det er muligt at indgå aftale om, at opslaget annonceres ud til specifikke grupper blandt seerne af indsamlingsshowet, der forventes at have interesse i produktet eller virksomheden.
  Eventuelt videoindhold leveres af virksomheden efter fælles aftale om indhold.

Herudover kan I vælge følgende elementer:

 • Print-selv diplom til at hænge op
 • Virksomhedens navn og donationens størrelse vil fremgå i takkeopslag undervejs i Indsamlingsshowet..
 • Virksomhedens navn og logo vil fremgå i et samlet takkeopslag på Bedre Psykiatris hjemmeside, der hver år har omkring 130.000 unikke brugere
 • Virksomhedens navn med link vil fremgå i et takkeindslag på Bedre Psykiatris LinkedIn-profil efter indsamlingsshowet.
 • Takkemail til medarbejdere med link til takkevideo
Er det forventede indsamlede beløb mindre end 10.000 kr. (baseret på data om salg i lignende perioder), så får I:
 • Print-selv diplom til at hænge op
 • Virksomhedens navn og donationens størrelse vil fremgå i et fælles takkeindslag undervejs i HOVEDindsamlingen. Indsamlingen havde samlet set sidste år en digital rækkevidde på 1.322.576 personer.
 • Virksomhedens navn vil fremgå i en samlet tak på Bedre Psykiatris hjemmeside, der hvert år har omkring 130.000 unikke brugere.
 • Virksomhedens navn vil fremgå i et samlet takkeopslag på Bedre Psykiatris LinkedIn-profil efter Indsamlingsshowet.

”Like for donationer” – viralspredning af virksomhedsbudskaber.

”Like for donationer” er et koncept, der vil give din virksomhed et bedre omdømme og større kendskab.
Konceptet er simpelt:

 1. I beslutter et beløb, som virksomheden maksimalt vil donere til HOVEDindsamlingen (minimum er 10.000 kr).
 2. Bedre Psykiatri laver et Facebook-opslag på organisations facebookside i relation til HOVEDindsamlingen. Opslaget fortæller i video, ord eller billeder, at virksomheden støtter familier ramt af psykisk sygdom, og derfor donerer 2 kr. pr. like af opslaget op til det fastsatte beløb. Vi aftaler sammen, hvordan jeres virksomhed skal præsenteres i billeder, link, logo, handshake ect.
 3. For hvert like vil opslaget sprede sig.

Den gennemsnittelige rækkevidde for organiske opslag på Bedre Psykiatris facebookside med over 1000 likes er over 60.000 personer.

Eventuelt videoindhold leveres af virksomheden efter fælles aftale om indhold.