Skip to content

Vi ringer telemarketing

Vi er pt. i gang med at ringe telemarketing, blandt andet til gratis medlemmer der skal i gang med at betale kontingent, medlemmer der betaler med girokort (for at spare administrationsomkostninger og porto) og medlemmer, der ikke har betalt deres medlemskontingent. Vi afslutter dette efterårs telemarketing aktivitet på søndag den 17. november. Vi tilbyder medlemmer og støtter at betale med enten betalingsservice eller MobilePay abonnement.

Aktiviteten skrider godt fremad. Vi har f.eks. konverteret 53% af gratis medlemmerne til betalende medlemmer og der ringes fortsat til personer vi ikke har fået fat i.

Vi har sendt en spørgeundersøgelse ud til alle vores telemarketingbureau har talt med, og 100% af dem der har besvaret undersøgelsen var meget eller overvejende enige i, at medarbejderen de talte med var venlig og imødekommende, ligesom langt hovedparten oplever at det har været en god oplevelse at blive ringet op.

Hvis I modtager henvendelser vedrørende aktiviteten, er I velkomne til at kontakte fundraiser Bianca Montenegro på bvm@bedrepsykiatri.dk Noter venligst hvornår personen er blevet ringet op, sammen med navn og telefonnummer, så vi har mulighed for at følge op på sagen med vores bureau. Det ligger os meget på sinde, at alle har en god oplevelse med at blive ringet op.