fbpx
Skip to content

Vind et ferieophold til en værdi af 4.500 kr!

Vi fejrer, at Bedre Psykiatri har indgået partnerskab med udlejningsbureauet Sol og Strand  ̶  derfor har du nu mulighed for at vinde et ferieophold efter eget valg i et af Sol og Strands mange feriehuse.

Sådan deltager du i konkurrencen
Har du lyst til at holde ferie i et af Sol og Strands feriehuse, og er du med på at dele din oplevelse med os og Bedre Psykiatris medlemmer efterfølgende, så vær med i konkurrencen, hvor vi den 30. juni finder den heldige vinder af et gavekort til en værdi af 4.500 kr.

Skriv en god begrundelse for, hvorfor det netop er dig og evt. din familie, der trænger til at komme afsted på et afslappende ferieophold, og send den til os senest 25. juni. Konkurrencen er kun for medlemmer og faste støtter i Bedre Psykiatri.

Deltag i konkurrencen!

Endnu en konkret fordel for dig som medlem eller bidragsyder
Som samarbejdspartner med Sol og Strand kan vi også tilbyde vores medlemmer og faste støtter 10% i rabat, hver gang du lejer et feriehus gennem udlejningsbureauet Sol og Strand uden for perioden i uge 28-31. Alt du skal gøre, er at booke via linket på Sol og strands hjemmeside.

Med over 6.500 feriehuse og 21 lokalkontorer fordelt over hele landet er Sol og Strand den næststørste feriehusudlejer i Danmark. Sol og Strand har et bredt udvalg af private ferieboliger placeret over hele landet. – Kig på sommerhuse her!