fbpx
Skip to content

Bedre Psykiatri søger organisationskonsulent

Hent stillingsopslag i PDF her

Vil du være med til at udvikle Bedre Psykiatris organisation med særligt fokus på at udvikle og gennemføre kompetenceudvikling af foreningens frivillige? Så har vi et spændende job som organisationskonsulent til dig.

Om stillingen:

 • Du bliver nøgleperson i udviklingen, planlægningen og gennemførelsen af kompetencetilbuddene til vores frivillige.
 • Du arbejder med rekruttering af frivillige og generel styrkelse af vores frivillig-organisation
 • Du bliver en nøgleperson i vores organisationsteam i bl.a. udarbejdelsen af en ny frivilligstrategi
 • Du har måske erfaring med at lave lokal politisk interessevaretagelse og kan hjælpe frivillige med at omsætte deres pårørendeerfaringer til konkret politisk handling.
 • Du er med til at understøtte målsætningen om, at vi er Danmarks bedste forening at være frivillig i.

Selv om stillingen har et særligt fokus på udvikling og gennemførelse af kompetencetilbud til foreningens frivillige, så er den bred og varieret, og du kommer til at arbejde med alle aspekter af vores frivillige organisation og udviklingen af denne. Du skal derfor kunne spotte muligheder for udvikling, og med gennemslagskraft stille dig i spidsen for at realisere udviklingsprojekter sammen med dine engagerede kollegaer. Du skal også selvstændigt kunne rekruttere nye frivillige over telefonen samt holde styr på formalia, økonomi og varetage administrative opgaver mm.

Om dig:

 • Du har et par års professionel erfaring med at planlægge og gennemføre kompetencetilbud for frivillige
 • Du er skarp til at facilitere møder, processer og skabe læringsrum
 • Du har erfaring fra en politisk ledet organisation og i det hele taget politisk tæft
 • Du har værktøjskassen fuld af redskaber til arbejdet med frivillige i en frivillig organisation
 • Du stortrives i et udviklingsrum samtidig med, at du evner at få tingene udført og afsluttet
 • Du er dygtig til at skabe relationer og til at motivere og engagere frivillige

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har fagligheden i orden og har mindst et par års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har været med til at skabe solide resultater. Vi lægger særligt vægt på dokumenterede erfaring med systematisk og strategisk udvikling og gennemførelse af kurser for frivillige i en foreningskontekst.

Du bliver en del af vores team med to andre organisationskonsulenter, hvor der er masser af plads til at afprøve metoder og blive klogere og dygtigere i fællesskab. Teamet er en del af Bedre Psykiatris sekretariat i Københavns indre by og der vil også være nogen rejseaktivitet rundt i landet til vores lokalafdelinger. Der vil lejlighedsvist være weekend og aftenarbejde. Vi er ikke lønførende, og vi tilbyder et kreativt og godt arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet og godt samarbejde på tværs af opgaverne er i centrum.

Stillingen er på 34-37 timer om ugen med opstart den 1. december 2020. Ansøgningsfristen er d. 22. september kl. 10.00 til job@bedrepsykiatri.dk. 1. runde samtaler afholdes d. 29. september og 2. runde samtaler d. 5. oktober.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, kan du kontakte organisationskonsulent Nana Gerstrøm Alsted tlf. 3114 9166 eller via na@bedrepsykiatri.dk eller organisationskonsulent Arly Eskildsen tlf. 3176 2147 eller via ae@bedrepsykiatri.dk