Skip to content

VI ARBEJDER FOR EN BEDRE PSYKIATRI

Presse & Politik

Vi kæmper for bedre behandling til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende. Vores budskab er klart – uanset om det er på Christiansborgs gange, i kommunale råd eller i pressen: Med tilstrækkelige ressourcer og bedre hjælp til syge og pårørende KAN psykisk sygdom kureres.

Nyheder

Ny samtalegruppe for mandlige pårørende

Bedre Psykiatri København har startet en ny samtalegruppe, der er målrettet mænd, som er pårørende. Det nye tiltag er et forsøg på at tiltrække flere mænd til samtalegrupperne.

8 gode råd: Sådan bliver du inddraget

Det er vigtigt, at du som pårørende bliver hørt og inddraget i den syges behandling. Det gavner den syge, det mindsker risikoen for tilbagefald, og det gør det lettere at være pårørende. Men det er ikke altid let.
Her er otte råd, der kan hjælpe dig til at blive hørt og sikre, at din viden og dine erfaringer bliver brugt, samtidig med at du passer på dig selv og din familie.

Ny strategi og landsbestyrelse er på plads

Bedre Psykiatris nye strategi blev lørdag den 11. september vedtaget ved foreningens repræsentantskabsmøde. Strategien har titlen ’Vi hjælper pårørende til et bedre liv’ og sætter retningen for Bedre Psykiatri i de kommende ti år. Ved mødet blev der også valgt ny landsbestyrelse.

“Lige nøjagtigt den hjælp, jeg havde brug for”

Da Martin stod i en krise med stress og store frustrationer, var det kommunens akuttilbud, der gav ham tryghed og fik ham ud på den anden side i god behold.

Tilbage til hverdagen – sådan håndterer du bekymringerne

Er du pårørende, og er du for tiden ekstra bekymret for, hvordan den syge har det? Bedre Psykiatris rådgiver Cecilie Sørensen giver dig gode råd til, hvordan du håndterer dine bekymringer.

Se alle nyheder

Bliv løbende opdateret på ny viden

Bliv opdateret på viden om psykiatri og om det at være pårørende. Vi sender ud ca en gang månedligt. Du kan framelde dig når som helst

Tilmeld dig her