Skip to content

Presse & Politik

Vi kæmper for bedre behandling til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende.

Nyheder

Hvilke forandringer kan en psykiatriplan betyde for pårørende og psykiatribrugere?

På Folkemødet afholdt Bedre Psykiatri sammen med LAP en debat, der blandt andet tog udgangspunkt i spørgsmål fra Bedre Psykiatris medlemmer, støtter og følgere. Du kan læse panelets svar på spørgsmålene her.

Psykiatriplanen er på vej: Ordførere ønsker bedre hjælp til pårørende

Ifølge Sundhedsministeren kommer den længe ventede 10-årsplan for psykiatrien inden næste folketingsvalg. Psykiatriordførerne Jane Heitmann (V) og Trine Torp (SF) ser frem til, at der kommer skub i processen, og vil blandt andet arbejde for, at de pårørendes vilkår bliver prioriteret i planen.

Psykologens gode råd til pårørende om skyldfølelse

Skyldfølelse er en af de svære følelser, som mange pårørende bærer rundt på. Psykolog Zarah Høst har stor erfaring med at hjælpe pårørende og giver sine råd til, hvordan man kan arbejde med skyldfølelse.

Bedre Psykiatris rådgivning hjælper pårørende, når livet gør ondt

Når livet som pårørende bliver for overvældende eller man har brug for sparring og viden til at støtte den, der er syg, er Bedre Psykiatris rådgivning klar til at hjælpe. De taler hver dag med pårørende og har stor erfaring med hjælpe mennesker, der er tæt på en med psykisk sygdom.

Det betaler sig at hæve stemmen

Efter hård kritik retter statsministeren op på nølende svar om psykiatriplanen.

Se alle nyheder

Bliv løbende opdateret på ny viden

Bliv opdateret på viden om psykiatri og om det at være pårørende. Vi sender ud ca en gang månedligt. Du kan framelde dig når som helst

Tilmeld dig her