Skip to content

Presse & Politik

Vi kæmper for bedre behandling til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende.

Nyheder

Psykologens råd til forældre med børn med psykisk sygdom

Annette Anbert deler ud af sin erfaring og giver sine gode råd til, hvordan man kan håndtere livet som forælder til et barn med psykisk sygdom. Hun er psykologfaglig ledende koordinator på Børne- og Ungdomspsykiatrisk afdeling i Region Sjælland.

Psykologens råd til at hjælpe en med bipolar lidelse

Ifølge psykolog Rose-Marie Mollerup er man bedre i stand til at hjælpe en med bipolar lidelse, hvis man har viden om diagnosen og symptomerne. Hun deler derfor ud af sin viden og sine råd til pårørende.

Rabatkode til Bedre Psykiatris medlemmer og faste støtter

Som medlem eller fast støtte af Bedre Psykiatri kan du få 25% rabat på antologien “Sårbare fortællinger – fra pårørende med psykisk sygdom inde på livet”. Her kan du læse mere om bogen og se, hvordan du får fingrene i rabatkoden.

Overlægens 5 gode råd om akutmodtagelsen

De pårørendes viden er uvurderlig i akutmodtagelsen, og ja, nogle gange kan det godt betale sig at presse på, hvis den, der er syg, ikke får den rigtige hjælp. Sådan lyder to af rådene om akutmodtagelsen fra overlæge og psykiater Kenneth Brandt Hansen fra Afdeling for Depression og Angst ved Århus Universitetshospital.

Pårørende savner inddragelse og undervisning

Pårørende bliver ikke nok inddraget i behandlingen, og de bliver ikke klædt på til at håndtere den enorme opgave med at hjælpe den syge.

Se alle nyheder

Bliv løbende opdateret på ny viden

Bliv opdateret på viden om psykiatri og om det at være pårørende. Vi sender ud ca en gang månedligt. Du kan framelde dig når som helst

Tilmeld dig her