Skip to content

VI ARBEJDER FOR EN BEDRE PSYKIATRI

Presse & Politik

Vi kæmper for bedre behandling til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende. Vores budskab er klart – uanset om det er på Christiansborgs gange, i kommunale råd eller i pressen: Med tilstrækkelige ressourcer og bedre hjælp til syge og pårørende KAN psykisk sygdom kureres.

Nyheder

7 råd til pårørende: Sådan forhandler du dig til bedre hjælp

Når hænderne er få og tiden knap i psykiatrien, kan det være svært at få den hjælp, man har brug for. Men som pårørende får du næsten altid mere ud af at gå i forhandling end af at gå i krig mod systemet. Her er 7 råd til, hvordan du kan forhandle dig til bedre hjælp.

Psykiatriens tilstand

Færre penge, mindre behandling og mere tvang. Det er nogle af de triste tal, du kan læse i Bedre Psykiatris opgørelse over psykiatriens tilstand.

Knap 5.000 har skrevet under for bedre akuthjælp – hvad så nu?

Næsten 5.000 personer har skrevet under for bedre akuthjælp. Nu bringer vi underskrifterne videre til politikerne for at få kommunerne til at forbedre hjælpen til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende.

6 råd om at være pårørende til et menneske med psykisk sygdom og misbrug

Det kan skabe ekstra udfordringer at være ramt af både psykisk sygdom og misbrug – både for den syge og den pårørende. Bedre Psykiatris rådgivning giver gode råd om at være pårørende til et menneske med dobbeltdiagnose.

Bedre Psykiatris webinarer: Bliv klædt på til livet som pårørende

Vil du blive klogere på psykisk sygdom og få værktøjer til at håndtere livet som pårørende? Så vær med, når Bedre Psykiatri hver måned holder gratis webinarer. Her kan du læse meget mere om webinarerne, og hvad du får ud af at deltage.

Se alle nyheder

Bliv løbende opdateret på ny viden

Bliv opdateret på viden om psykiatri og om det at være pårørende. Vi sender ud ca en gang månedligt. Du kan framelde dig når som helst

Tilmeld dig her

Støt HOVEDindsamlingen

ALT for mange familier ramt af psykisk sygdom får ikke den hjælp, de har behov for. Derfor er der mere end nogensinde brug for Bedre Psykiatri. Hjælp os til at hjælpe mere og flere - med alt fra rådgivning og samtalegrupper til kampen for bedre behandling og vilkår til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende.