Skip to content

Støt os

Vi hjælper pårørende til mennesker med psykisk sygdom og kæmper for en bedre psykiatri

Vi støtter mennesker med psykisk sygdom tæt inde på livet. Blandt andet gennem rådgivning, samtalegrupper og foredrag

1

Hver dag bliver Bedre Psykiatri kontaktet af pårørende, som ønsker støtte og rådgivning gennem de svære perioder.

2

Mange pårørende kæmper hele livet med skam og dårlig samvittighed. Bedre Psykiatri kan give den ro og forståelse, som gør hverdagen lidt lettere.

3

Det er svært at være pårørende, da psykisk sygdom er en kompleks størrelse. Bedre Psykiatri bidrager med viden og oplysninger, der kan gøre det nemmere at forstå sygdommen.

”Bedre Psykiatri har hjulpet mig med at forstå, at jeg ikke er alene, og at det er OK at sige fra, når jeg har brug for at passe på mig selv”

Christina, datter til mor med en psykisk diagnose

”Jeg har følt mig alene som pårørende og har savnet at blive hørt og forstået. I Bedre Psykiatris pårørendegruppe kan jeg fortælle åbent, hvordan jeg har det og tale med nogen, der lytter til mig og forstå”

Martin, pårørende til flere nære familiemedlemmer med psykisk sygdom

Derfor støtter jeg Bedre Psykiatri

”Jeg støtter Bedre Psykiatri, fordi jeg både privat og professionelt har haft – og stadig har – psykisk sygdom tæt inde på livet. Vi kan se den brækkede arm med det blotte øje, men ikke altid det sårbare sind! Derfor vil jeg blive ved med at støtte og snakke åbent om psykisk sygdom.”

Morten Larsen

”Jeg støtter Bedre Psykiatri, da jeg synes, det er vigtigt, at der findes et sted, hvor pårørende kan få kompetent vejledning og støtte.

Bedre Psykiatri bidrager med viden og indsigt om psykisk sygdom, og de arbejder hver dag for at pårørende bliver anerkendt som ressource”

Hanne Hansen

”Jeg støtter Bedre Psykiatri, da foreningen blandt andet tilbyder samtalegrupper til pårørende, som er så vigtige i forhold til at finde et fællesskab med andre i samme svære situation.

Det fokus, Bedre Psykiatri har på pårørende, er helt nødvendigt og uvurderligt”

Dagmar Madsen