Skip to content

Bedre Psykiatri søger pårørenderådgiver

Er du en passioneret og dygtig rådgiver, der har lyst til at være en del af Danmarks eneste fagprofessionelle rådgivning for pårørende til mennesker med en psykisk sygdom? Så har vi jobbet til dig.

Bedre Psykiatris telefoniske og skriftlige rådgivning søger nemlig en ny rådgiver til vores rådgiverteam. Rådgivningen tager afsæt i en løsningsorienteret tilgang med fokus på empowerment og hjælp til selvhjælp. Målet med samtalerne er at hjælpe de pårørende til at få indsigt i deres handlemuligheder, styrke deres trivsel og ikke mindst at forstå det offentlige system. Det er centralt for os, at vi yder faglig rådgivning – ikke terapi.

Bedre Psykiatris rådgivning er medlem af RådgivningsDanmark og er i gang med en akkrediteringsproces, som du også vil blive en del af. Rådgivningen skal hen over de næste par år igennem en spændende udvikling med et øget fokus på digitalisering af vores tilbud – den udvikling vil du få mulighed for at være med i.

Vi søger:

  • dig der kan håndtere at tale med pårørende i krise og pressede situationer
  • dig der har erfaring fra psykiatrien
  • dig der er passioneret og engageret i at hjælpe pårørende til mennesker med psykisk sygdom.
  • dig med en stærk faglighed, som du ikke er bange for at byde ind med i rådgivningen og teamet
  • dig der er god til at arbejde tværfagligt
  • dig der kan lide at formidle viden online fx via webinars

Om dig:

Vi forestiller os, at du måske har en uddannelse indenfor psykologi. Det kan også være du er uddannet sygeplejerske, ergoterapeut, psykomotorisk terapeut eller lignende og er i gang med en psykologi faglig overbygning eller har erfaring med pårørendesamarbejde fra psykiatrien.

Du vil blive en del af vores rådgivningsteam på Bedre Psykiatris sekretariat, hvor det gode samarbejde er i centrum. Rådgivningen er en højt prioriteret indsats med direkte reference til generalsekretæren.

  • Du er uddannet, er under uddannelse indenfor eller har erfaring fra det psykologi faglige/sundhedsfaglige felt
  • Du har dokumenteret erfaring med at rådgive
  • Du er en stærk formidler – både skriftligt og mundtligt

Du er udviklingsorienteret, psykisk robust og nysgerrig på mennesker

  • Du er opsøgende, udadvendt og har let til smil og grin

Bedre Psykiatri er en af Danmarks største psykiatriorganisationer. Vi har lokalafdelinger over hele landet og landets hyggeligste sekretariat med godt 20 medarbejdere i Københavns Indre By. Vi arbejder for at sikre bedre hjælp til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende – læs mere her www. bedrepsykiatri.dk 

Stillingen er på 15 timer om ugen og er tidsbegrænset til et år. Arbejdstiderne er fleksible, det skal påregnes at arbejde én eftermiddag om ugen i tidsrummet 16-19.Tiltrædelse 1. oktober 2021, gerne tidligere hvis muligt. Nærmere oplysninger om stillingen kan rettes fra d. 3. august til rådgiver Jane Alrø Sørensen via js@bedrepsykiatri.dk – 2990 8646

Ansøgningsfrist 9. august kl. 12.00. Motiveret ansøgning med CV og andre relevante bilag sendes job@bedrepsykiatri.dk

Ansættelsessamtaler afholdes d. 17 eller 18 august anden samtalerunde d. 25/8