Skip to content

Bedre Psykiatri søger sundhedsfaglig pårørenderådgiver til barselsvikariat

Er du en passioneret og dygtig rådgiver, der har lyst til at være en del af Danmarks eneste fagprofessionelle rådgivning for pårørende til mennesker med en psykisk sygdom? Så har vi et vikariat, da en af vores højt værdsatte kollegaer skal på barsel. Vi leder derfor efter en sundhedsfaglig rådgiver.

Bedre Psykiatris Pårørenderådgivning tilbyder telefonisk og skriftlig rådgivning og tager sit afsæt i en løsningsorienteret tilgang med fokus på empowerment og hjælp til selvhjælp. Målet med rådgivningen er at hjælpe de pårørende til at få indsigt i deres handlemuligheder, styrke deres trivsel og ikke mindst at forstå det offentlige system. Det er centralt for os, at vi yder faglig rådgivning – ikke terapi.

Bedre Psykiatris rådgivning er akkrediteret af RådgivningsDanmark.

Vi leder efter:

  • dig der kan håndtere at tale med pårørende i krise og pressede situationer
  • dig der er passioneret og engageret i at hjælpe pårørende til mennesker med psykisk sygdom.
  • dig med en stærk faglighed, som du ikke er bange for at byde ind med.
  • dig der kan lide at formidle din viden fx via webinarer eller til artikler

Herudover forventer vi, at du har dokumenteret erfaring med at rådgive, er en stærk formidler – både skriftligt og mundtligt og at du har erfaring fra psykiatrien, herunder viden om forskellige diagnoser.

Sundhedsfaglig profil:

Du har en sundhedsfaglig uddannelse, du er fx uddannet sygeplejerske, farmaceut, ergoterapeut, psykomotorisk terapeut eller lignende og har erfaring med pårørendesamarbejde fra psykiatrien. Vi har ligeledes en forventning om, at du har indsigt i, hvordan det psykiatriske system fungerer i praksis.

Stillingen er en del af vores rådgivningsteam på Bedre Psykiatris sekretariat, hvor det gode samarbejde er i centrum og arbejdsglæden i top. Rådgivningen er en højt prioriteret indsats med direkte reference til generalsekretæren. Arbejdsopgaverne er primært rådgivning, men der vil også være andre opgaver i relation til det almindelige arbejde i teamet, understøttelse af Bedre Psykiatris øvrige projekter for pårørende og formidlingen af vores rådgivning på forskellige platforme.

Bedre Psykiatri er en af Danmarks største psykiatriorganisationer. Vi har lokalafdelinger over hele landet og landets hyggeligste sekretariat med godt 20 medarbejdere i Københavns Indre By. Vi arbejder for at sikre bedre hjælp til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende – læs mere om organisationen og Pårørenderådgivningen på www. bedrepsykiatri.dk

Vikariatet gælder fra 1. juni 2023 til 31. marts 2024. Stillingen er på 30-32 timer om ugen efter aftale. Bedre Psykiatri er ikke lønførende. Nærmere oplysninger om stillingen kan rettes til Jane Alrø Sørensen via js@bedrepsykiatri.dk eller tlf. 2990 8646

Ansøgningsfrist 10. april kl. 15.00.  Motiveret ansøgning med CV og andre relevante bilag sendes job@bedrepsykiatri.dk.  Af mailens emnefelt anføres ’sundhedsfaglig rådgiver’

Ansættelsessamtaler afholdes den 18. april og anden samtalerunde d. 24. april.