Skip to content

Del rådgivningens coronaråd

Bedre Psykiatris rådgiver Cecilie Elmira Sørensen giver i en række videoer råd til at klare sig igennem coronatiden som pårørende. Du kan dele videoerne med dit netværk, så endnu flere får glæde af de gode råd.

Rigtig mange pårørende kæmper ekstra hårdt under coronakrisen. Angsten hos de syge stiger, og manglende hjælp fra systemet betyder tungere vægt på de pårørendes skuldre. Derfor har Bedre Psykiatris rådgivning udsendt fem små videoer med råd, som kan gøre det lettere at komme igennem den svære tid.

Videoerne ligger frit tilgængeligt på Youtube, og du kan være med til at sørge for at endnu flere pårørende får glæde af dem, hvis du deler dem med dit netværk.

Sådan gør du

Vil du dele videoerne, kan du eventuelt lægge dem op på din egen eller lokalafdelingens Facebook-profil. Det gør du ved at kopiere et link nedenfor og sætte det ind på Facebook-siden. Du kan også kopiere de forskellige links ind i en e-mail og sende den til dit netværk.

Har du brug for hjælp til at dele videoerne, er du velkommen til at ringe til kommunikationsmedarbejder Jakob Ahrenst på tlf.: 22 55 35 99.

Links til videoer:

Spørg efter onlinebehandling:

Anerkend frygten:

Find nye måder at være sammen på:

Skab sammenhæng i hverdagen:

Skru ned for informationsstrømmen