Skip to content

Efter en stor frivilligindsats: Bedre Psykiatri oplever atter medlemsvækst

Hele 456 nye medlemmer på ti måneder! Sådan lyder resultatet af en fantastisk rekrutteringsindsats fra Bedre Psykiatris frivillige.

Bedre Psykiatris lokale kræfter har i den grad vist, hvad de dur til. Fra april til december 2019 formåede vores engagerede frivillige at få ikke mindre end 456 nye medlemmer til at melde sig ind foreningen. 456 personer, som nu er med i kampen for bedre vilkår for mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende.

Lokalafdelingerne har bl.a. hjulpet til med at dele indmeldingsblanketter ud og fortælle om foreningen ved lokale arrangementer. En vigtig indsats med et resultat, som hele Bedre Psykiatri kan være stolte af, mener formand Knud Aarup:

”Når vi arbejder sammen på tværs af foreningen, er vi i stand til at nå vores mål, hvilket det her et tydeligt eksempel på. Det er stort at se, hvordan vi i fællesskab har formået at vende skuden. Jeg er utrolig stolt, og det kan vores fantastiske frivillige også roligt være!”

Fra negativ til positiv
Det flotte resultat kommer i kølvandet på et par år, hvor Bedre Psykiatri mistede medlemmer og støtter. På den baggrund blev der i foråret 2019 søsat en kampagne, som skulle få flere til at melde sig ind – bl.a. med fokus på gratismedlemskaber.

Og med en medlemsvækst på hele 20% procent siden april må kampagnen siges at være en succes. Ikke mindst takket være de frivillige.

”Vores frivillige kræfter har virkelig båret en stor del af læsset her. Hele 28% af de nye gratismedlemmer er kommet som et direkte resultat af den lokale indsats. Og vi håber, at vi i fremtiden sammen kan få endnu flere til at melde sig ind i vores fællesskab af pårørende, som støtter op om hinanden og den vigtige sag,” fortæller Mikkel Schwab, organisationskonsulent i Bedre Psykiatri, som har været med til at planlægge kampagnen.

I alt har Bedre Psykiatri fået 1924 nye medlemmer siden april 2019.

Vil du også bidrage til at få flere medlemmer i dit lokalområde, så finder du vores medlemsrekrutteringskit her: Guide effektiv medlemshvervning