Skip to content

Sådan arrangerer I foredrag

Mange pårørende søger viden og gode råd – om specifikke diagnoser, om det at være pårørende, om rettigheder ift. systemet, eller også vil man bare gerne høre andres erfaringer. At arrangere foredrag er derfor en kerneaktivitet i Bedre Psykiatri. Vi har her samlet nogle gode råd og lidt inspiration til, hvordan I kan gå til arbejdet.

Inspiration til foredragsholdere
Vil du have inspiration til, hvilke foredrag I kunne arrangere, så tjek vores arrangementsliste med alle aktuelle arrangementer. Vi har også samlet en liste med foredragsholdere, som lokalafdelinger i Bedre Psykiatri tidligere har brugt og været glade for.
> Find liste over alle aktuelle arrangementer her 
> Se eksempler på temaer og foredragsholdere

Planlægning og synlighed
Der skal laves en aftale med foredragsholderen, der skal bookes lokale og ikke mindst skal der reklameres for arrangementet: Opret arrangementet i NemTilmeld, annoncer på Facebook, skriv ud til medlemmerne, få evt. lokalavisen til at skrive om det, sæt plakater op osv.
Se hvordan du inviterer til foredraget her (link følger)

Afvikling
Hvad skal man sige, når man skal byde velkommen og slutter arrangementet af? Ikke alle er helt komfortable ved det, og derfor har vi lavet et konkret forslag til, hvad man kan sige.
Se forslag til afvikling af arrangementet her (link følger)

Evaluering
Når I har afviklet foredraget, er det vigtigt, at I får evalueret arrangementet. Det sker ved, at deltagerne går ind via en QR-kode på deres telefon og besvarer et spørgeskema.