Deltag i et forskningsprojekt
En forskningsgruppe fra Region Midtjylland søger personer, der kender en patient, som er tilknyttet den specialiserede retspsykiatri og som vil dele deres erfaringer i et interview.
Hvorfor deltage?
Ved at dele dine erfaringer kan du hjælpe med forbedre den støtte, der gives til både patienter og deres netværk. Forskning viser, at netværkets involvering kan have stor betydning for patientens behandling, men det kan også være en udfordrende opgave. For at forbedre støtten har vi brug for at forstå de ønsker og behov, som dem tæt på patienten har.
Hvem kan deltage?
- Du kender en person, der modtager behandling i den specialiserede retspsykiatri, og som er eller har været langvarigt indlagt (f.eks. som familiemedlem, ven, mentor eller nabo).
- Du kan tale og forstå dansk.
- Du har lyst til at dele dine erfaringer.
Hvad indebærer deltagelsen?
Interviewet vil handle om dine oplevelser og dine tanker om, hvad der kan være svært og hvilken støtte du har brug for. Interviewet varer cirka én time og vil foregå over telefonen på et tidspunkt, der passer dig.
Anonymitet og fortrolighed
Intervieweren har tavshedspligt og alle informationer vil blive behandlet fortroligt. Resultaterne vil blive anonymiseret i offentliggørelsen. Du vil give skriftligt eller mundtligt samtykke efter grundig information om projektet. Deltagelsen er frivillig og vil ikke påvirke den behandling, som den person, du har relation til, modtager.
Hvem er vi?
Vi er forskere fra Center for Retspsykiatrisk Forskning og Udvikling (CeRF), ved Aarhus Universitets Hospital Psykiatrien, Aarhus Universitet og DEFACTUM, Region Midtjylland. Vores mål er at forbedre støtten til retspsykiatriske patienter og deres netværk gennem viden og forskning.
Vil du deltage eller høre mere?
Hvis du er interesseret i at deltage eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.
Kontakt Caroline på mail: carmej@rm.dk, eller sms/ring til tlf. 5162 8440