Skip to content

Helsingør

Bedre Psykiatris lokalafdelinger arrangerer samtalegrupper, foredrag og meget mere. Se og tilmeld dig vores arrangementer via Facebook her på siden. Kontakt afdelingen, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp eller deltage i arbejdet.

Du er velkommen til at tilmelde dig arrangementerne via mail, hvis det passer dig bedre end Facebook.

Kontakt afdelingen

Formand

Lisbet Jørgensen

Næstformand

Bente Slott

Velkommen til Bedre Psykiatri Helsingør

Bedre Psykiatri Helsingør arbejder for at samle og støtte pårørende til mennesker med psykisk sygdom i Helsingør Kommune. Vi har desuden stort fokus på at få en bedre socialpsykiatri.

Det gør vi ved at vi:

  • Arrangere temaaftner med oplægsholder hvor vi belyser relevante emner
  • Etablere samtalegrupper for pårørende til voksne med psykisk sygdom
  • Etablere forældrenetværksgrupper for pårørende til børn/unge
  • Via plads i Handicaprådet arbejder for at pårørende bliver hørt, og at vi får en bedre socialpsykiatri
  • Samarbejde med de andre brugerorganisationer i Handicaprådet for at få en stærkere stemme
  • Tilbyde bisiddere for medlemmer
  • Søge indflydelse hvor vi kan for at forbedre vilkårene for pårørende og syge

Vi har altid brug for flere aktive frivillige. Kontakt os for at høre nærmere hvis du gerne vil være med i vores arbejde.

ER DU PÅRØRENDE TIL PSYKISK SÅRBAR? 

Bedre Psykiatri Helsingør starter ny samtalegruppe for pårørende til voksne med psykiske udfordringer. Forløbet strækker sig over 10 mødegange – heraf et intromøde hvor du kan møde Lone Hjerrild som er uddannet terapeut og skal stå for gruppen og repræsentant for BP Helsingør. 

I samtalegruppen får du mulighed for at møde andre pårørende i samme livssituation som dig, dele erfaringer og få hjælp og rådgivning til at klare den ofte vanskelige opgave, det er at have en nærtstående med psykiske vanskeligheder. Lone Hjerrild vil efter behov tage relevante emner op, som kan støtte pårørende i få overskud i hverdagen og til eget liv. 

Hvis du er interesseret i at høre mere så send mail til helsingor@bedrepsykiatri.dk eller ring på 28914117. Du kan også allerede nu tilmelde dig ved at sende en mail til os med dit navn og mobilnummer. Der er plads til 10 i gruppen, så vi sikrer mulighed for at alle kan komme til orde. 

Intromødet er d.7.2. 22 kl.19 i Stjernegade 23, 1. – indgang lige efter Kvicklys bygning. De øvrige datoer er: 28.2., 14.3., 28.3.,  11.4., 25.4., 9.5., 23.5., 30.5., 13.6. 

Alle dage er mødet kl.19-21. 

Med venlig hilsen  

Bedre Psykiatri Helsingør/Lisbet Jørgensen, formand