Skip to content

Køge/Faxe/Stevns

Bedre Psykiatris lokalafdelinger arrangerer samtalegrupper, foredrag og meget mere. Kontakt afdelingen, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp eller deltage i arbejdet.

Kontakt afdelingen

Formand

Susanne Larsen

Kære medlemmer og kommende medlemmer af Køge, Faxe og Stevns lokalafdeling,

Vi er en energisk lille bestyrelse, som hele tiden arbejder på at kunne tilbyde jer mange gode og forskellige arrangementer. Nuværende medlemmer vil løbende blive orienteret om kommende arrangementer via mail, men man kan også følge med via vores facebookside (her).

Vi afholder løbende NETVÆRKS-CAFÉMØDER og PÅRØRENDEGRUPPER. Møderne bliver styret af uddannede psykoterapeuter. Ind i mellem tilbyder vi også mere sociale arrangementer, som f.eks. en fællestur i biografen.

Nogen gange bliver det bare for meget – derfor er det vigtigt at kunne få luft for bekymringer/ problemer med det samme, at få sat ord på det som fylder allermest, blive hørt og få lidt inspiration. Det kan være netop DET, som der skal til for at finde kræfterne og modet til at kunne fortsætte med at være en støttende og rummelig pårørende. Vi ved godt, at vi gør det så godt vi kan – men hvor er det dog dejligt at blive bekræftet heri.

Kontakt vores coach og psykoterapeut Anette Dahl Høm. Hvis Anette ikke svarer umiddelbart, kan du indtale en besked med navn og nummer eller sende en SMS, så vender hun tilbage – ring gerne mellem 8 – 16 og helst i hverdagene. Du er også velkommen til at skrive på mail døgnets 24 timer– gør det som virker for dig. Anette har selvfølgelig tavshedspligt. Anettes mobil: 40 53 20 52 og mail: Anette@Sydkysten-Psykoterapi.dk

Hvis I har nogle gode ideer til arrangementer eller har lyst til at hjælpe os med bestyrelsesarbejdet, så skriv gerne til os 😊

Mange hilsner

Bestyrelsen v/
Greta Autrup og Susanne Larsen