Skip to content

Bedre Psykiatri i Roskilde/Lejre

Bedre Psykiatris lokalafdelinger arrangerer samtalegrupper, foredrag og meget mere. Se og tilmeld dig vores arrangementer via Facebook herpå siden. Kontakt afdelingen, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp eller deltage i arbejdet.

Du er velkommen til at tilmelde dig arrangementerne via mail, hvis det passer dig bedre end Facebook.

Kontakt afdelingen

Formand

Elsebeth Gravgaard

Kasserer

Karin Hershøj

Sekretær

Anne Bjerre Braüner

Bestyrelsesmedlem

Naja Birch Ravn

Bestyrelsesmedlem

Anne Kristensen

Kære alle pårørende og medlemmer,

Gratis telefonrådgivning fortsætter – vi kan konstatere, at det gør en forskel på den gode måde.

Nogen gange bliver det bare for meget – derfor er det vigtigt at kunne få luft for bekymringer/ problemer med det samme, at få sat ord på det som fylder allermest, blive hørt og få lidt inspiration. Det kan være netop DET, som der skal til for at finde kræfterne og modet til at kunne fortsætte med at være en støttende og rummelig pårørende.

Vi ved godt, at vi gør det så godt vi kan – men hvor er det dog dejligt at blive bekræftet heri.

Kontakt vores coach og psykoterapeut Anette Dahl Høm. Hvis Anette ikke svarer umiddelbart kan I indtale en besked med navn og nummer, så vender hun tilbage – ring gerne mellem 8 – 16 og helst i hverdagene. I er også velkomne til at skrive på mail døgnets 24 timer– gør det som virker for dig.

Anettes mobil er 40 53 20 52

Mail: Anette@Sydkysten-Psykoterapi.dk

ÅBEN PÅRØRENDE GRUPPE MED COACH- On line

Tidspunkt:    kl. 19 – 21.30 hver den 1. onsdag i måneden første gang 06.01.21 og så længe nedlukningen af mødesteder varer.

Sted: Online Teams

Psykoterapeut Anette Dahl Høm vil være tovholder og hjælper os med at styre samtalerne.

Vi ved at de forlængede restriktioner og al usikkerheden omkring Covid-19 kan være en svært for mange, ikke mindst for psykisk sårbare og deres pårørende. Desværre er vi jo afskåret fra at mødes fysisk så længe de nuværende restriktioner gælder, idet de forskellige mødesteder også er nedlukkede.

 Vi vil derfor igen forsøge med online møder hvis der er interesse herfor. Derfor hvis du vil deltage i den åbne pårørendegruppe med coach den 06.01.21 skal du tilmelde dig dette møde senest kl. 12.00 den 06.01.21 til Annette enten på mail anette@sydkysten-psykoterapi.dk eller på telefon 40532052. Du vil herefter få tilsendt et link til online møde. Hvis der ikke er mindst 4 tilmeldte aflyser vi det online møde.

 Vi har tavshedspligt. Alt hvad vi taler om forbliver i rummet.

Vi glæder os til det igen bliver muligt at mødes og vi håber at kunne starte både åben og lukket samtalegruppe samt mindfulness op igen til foråret.

Husk også at Annette fortsat tilbyder telefonisk samtale hvis du/I har brug for det.

Mange hilsner

Bestyrelsen