Skip to content

Struer/Lemvig

Bedre Psykiatris lokalafdelinger arrangerer samtalegrupper, foredrag og meget mere. Se og tilmeld dig vores arrangementer via Facebook herpå siden. Kontakt afdelingen, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp eller deltage i arbejdet.

Du er velkommen til at tilmelde dig arrangementerne via mail, hvis det passer dig bedre end Facebook.

Kontakt afdelingen

Formand

Hanne Hjort Larsen

Velkommen til Bedre Psykiatri Struer/Lemvig

Vores lokalforening har over 10 år på bagen, og vi dækker Struer og Lemvig kommuner.

Hvem er vi – og hvad kan vi hjælpe med?

Lokalforeningen drives af et korps af frivillige, som på den ene eller anden måde er, eller har været, pårørende til en person med psykisk sygdom.

Lokalt er vores primære arbejde at hjælpe og støtte pårørende til psykisk syge. Det kan være samtaler i vores café, telefonrådgivning eller kontakt igennem vores mail.

Lokalforeningen gør en indsats for at få vores lokalpolitikere i tale og gøre opmærksom på at pårørende er en vigtig ressource i behandlingen af den psykisk syge.

I løbet af året afholder vi arrangementer – store som små – for at gøre os synlige og derigennem øge kendskabet til psykisk sygdom og hvad deraf følger, samt få løst op for det tabu, der desværre stadigvæk eksisterer omkring psykiske lidelser.

Har du lyst til at give en hånd med?

For nuværende er vi 4 aktive bestyrelses medlemmer, så der er til tider travlt med at nå hele vejen rundt. Hvis du sidder med en tanke om at bevæge dig ind i bestyrelsesarbejdet og eller blive frivillig, siger du bare til – du er hjertelig velkommen, jo flere jo bedre.

Vi håber hjemmesiden kan give dig svar på nogle af de spørgsmål du måtte have og har givet dig mod på at komme videre med livet som pårørende. Ris og ros modtages gerne, så tøv ikke; send os gerne en mail med alt hvad du tænker.

Tak fordi du fandt tiden til at læse dette og besøge vores hjemmeside. Du kan læse mere i menuen til venstre.