Skip to content

Bliv frivillig lokalt

Vil du være med til at gøre en forskel – så bliv en del af vores fællesskab!

Bedre Psykiatri har lokale afdelinger i hele landet. Som frivillig i en lokalafdeling arbejder du sammen med andre frivillige om at lave aktiviteter, der støtter pårørende i deres dagligdag. Det kan være samtalegrupper, foredrag, pårørendecaféer eller andet. Men det kan også være ved at sætte psykiatrien på den politiske dagsorden i kommunen eller regionen. Som frivillig kan du være med til at:

  • Sikre, at der udbydes samtalegrupper for pårørende, med professionelle terapeuter
  • Skabe fællesskaber for pårørende i form af pårørendecafeer, gåture og andre aktiviteter
  • Udbrede viden og nedbryde tabuer med offentlige foredrag om psykisk sygdom
  • Kæmpe for bedre støtte og behandling til mennesker med psykisk sygdom og de pårørende

Bliv en del af et stærkt og rummeligt fællesskab
Som frivillig er du en del af et fællesskab, som har fokus på at hjælpe pårørende til mennesker med psykisk sygdom til et bedre liv. Både fællesskabet i lokalafdelingen (eller regionen) og så det store fællesskab sammen med de ca. 400 frivillige, der er i alle de andre lokalafdelinger rundt om i hele landet, en engageret landsbestyrelse og et sekretariat.

Mange frivillige er selv pårørende, men der er også fagfolk blandt de frivillige. Alle kan være med, og man bidrager med det man kan – med stor forståelse for, at man i perioder må bruge alle sine kræfter på sin syge pårørende.

Herunder kan du se, hvor i landet lokalafdelinger aktuelt søger frivillige, men ellers så kontakt endelig din lokalafdeling og hør nærmere…

opslag lige nu

Vent venligst, henter data…