Skip to content

Herunder kan du se, i hvilke lokalafdelinger man lige nu og her søger frivillige. Der kan også være lokalafdelinger, som søger frivillige, men som ikke lige endnu har fået lavet et konkret opslag, så kontakt endelig din lokalafdeling, selvom de ikke lige fremgår af Danmarkskortet…

opslag lige nu

Vent venligst, henter data…

Her kan du oplyse dit cpr-nr til Bedre Psykiatri via en sikker forbindelse. Vi videresender oplysningerne til Skat, så du kan anvende fradragsmuligheden. 

I 2024 kan du donere op til kr. 18.300 til Bedre Psykiatri, som bliver trukket fra på din selvangivelse. Der er ingen bagatelgrænse for fradraget. Læs evt. mere på SKATs hjemmesideHvis du ønsker at melde dig ud eller ikke længere støtte Bedre Psykiatri, vil vi bede dig om at sende en mail til info@bedrepsykiatri.dk.

Har du et husstandsmedlemskab og ønsker at tilføje personer til dette, kan du registrere dem her.

Vil du være med til at gøre en forskel – så bliv en del af vores fællesskab!

Bedre Psykiatri har lokale afdelinger i hele landet, hvor frivillige laver aktiviteter, der støtter pårørende i deres dagligdag. Det kan være samtalegrupper, foredrag, pårørendecaféer eller ved at sætte psykiatrien på den politiske dagsorden i kommunen eller regionen. Som frivillig kan du være med til at:

  • Arrangere samtalegrupper for pårørende med professionelle terapeuter
  • Skabe fællesskaber i form af pårørendecafeer, gåture og andre aktiviteter
  • Udbrede viden og nedbryde tabuer gennem foredrag om psykisk sygdom
  • Kæmpe for bedre støtte og behandling til mennesker med psykisk sygdom og de pårørende

Bliv en del af et stærkt og rummeligt fællesskab
Som frivillig er du en del af et fællesskab med 400 andre frivillige, der alle vil gøre en forskel for pårørende. Mange frivillige er selv pårørende, men der er også fagfolk blandt de frivillige. Alle kan være med, og man bidrager med det man kan – med stor forståelse for, at man i perioder må bruge alle sine kræfter på sin syge pårørende. Læs Bedre Psykiatris frivilligpolitik