Skip to content

Her kan du oplyse dit cpr-nr til Bedre Psykiatri via en sikker forbindelse. Vi videresender oplysningerne til Skat, så du kan anvende fradragsmuligheden. 

Du kan donere op til kr. 16.600 til Bedre Psykiatri, som bliver trukket fra på din selvangivelse. Der er ingen bagatelgrænse for fradraget. Læs evt. mere på SKATs hjemmesideFortæl os meget gerne hvorfor du melder dig ud, så vi kan arbejde på at blive bedre til det vi gør. Tak for dit medlemskab

Har du et husstandsmedlemskab og ønsker at tilføje personer til dette, kan du registrere dem her.

Bedre Psykiatri har mange tilbud til dig, der gerne vil arbejde frivilligt – hvad enten du tænder på viden, politisk arbejde eller bare gerne vil i marken med en god sag.

I Bedre Psykiatri arbejder vi – med udgangspunkt i livet som pårørende – for bedre vilkår for psykisk syge og pårørende både nationalt og lokalt. Vi arbejder bl.a. med kampagner, netværksgrupper, foredrag, cafeer og med at udbrede viden om psykisk sygdom, det at være pårørende og hele det psykiatriske område.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan det er at være frivillig i Bedre Psykiatri. Ring eller skriv til organisationskonsulent Arly Eskildsen / 31762147

Som frivillig i dit lokale område arbejder du sammen med andre frivillige om at sætte psykiatrien på dagsordenen og støtte andre pårørende i deres dagligdag.

Her kan du se nogle af måderne, du kan være frivillig på:

Eventmager

Vær med til stable de bedste foredrag, events og arrangementer på benene i din by.

Pårørende Café

Vær med til at afholde pårørendecaféer for pårørende til psykisk syge.

Frivillig ambassadør

Få tilsendt det seneste materiale du kan uddele i dit lokalområde.

Politisk arbejde

Vær med til at sætte en bedre psykiatri på den lokale, politiske dagsorden. 

Bestyrelsesarbejde

Vær med til at skabe den lokale organisering omkring aktiviteter for pårørende til psykisk syge.

Skriv lidt om hvad du kunne tænke dig at lave, og hvor du bor til organisationskonsulent Arly Eskildsen på mail: ae@bedrepsykiatri.dk, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

NETVÆRK FOR HVERDAGENS EKSPERTER

Du er velkommen i Bedre Psykiatris nye netværk, der er organiseret som lukkede Facebookgrupper. Når du melder dig, forventes det, at du har lyst til at deltage i debatten og selv har lyst til at byde ind med pro­blemstillinger og erfaringer, der kan bidrage til løsninger. Alle netværk har et gruppeleder-team, som består af ansatte i Bedre Psykiatris sekretariat og erfarne frivillige i foreningen. Nogle af grupperne er udelukkende for frivillige og medlemmer, der vil engagere sig, mens andre er åbne for alle.