Skip to content

Støt os

Sammen kan vi hjælpe pårørende til mennesker med psykisk sygdom

Støt / Er du blevet ringet op?

Er du blevet ringet op?

Bedre Psykiatri ringer løbende ud for at fortælle om vores arbejde for en bedre psykiatri – og for at skabe opmærksomhed og opbakning til vores sag

Vi ringer fra tlf. 86 73 37 70, 86 73 37 71, 86 73 37 72, 86 73 37 73 eller 86 73 37 74. Numrene kan af tekniske årsager stå som ukendt nr. Ringer du tilbage til numrene, vil du blive mødt af en telefonsvarer, der bekræfter at Bedre Psykiatri har forsøgt at ringe til dig.

Vi samarbejder med telemarketingbureauet TMPO, som har forpligtet sig til at agere i henhold til ISOBROs indsamlings-etiske retningslinjer.

Hvorfor ringer vi?
Bedre Psykiatri ringer blandt andet for at sige tak for støtten og for at opfordre vores støtter og medlemmer til at tilmelde sig til Betalingsservice eller MobilePay. Vi ringer også til folk uden for foreningen for at spørge om støttebidrag.

Støtten og medlemskaberne giver os mulighed for at kæmpe for en bedre psykiatri og for at yde konkret hjælp til pårørende til mennesker med psykisk sygdom. 

Det er sikkert
For at oprette en betalingsserviceaftale beder vi om dit kontonummer og CPR-nummer. Oplysningerne sendes til Nets, som kontrollerer, at pengene trækkes fra den rigtige konto og ikke benyttes af tredje part.

Har du fortrudt din tilmelding – eller vil du vide mere?
Skulle du fortryde din tilmelding eller har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på info@bedrepsykiatri.dk