Skip to content

Vil du være med i et pårørende panel?

Vi søger pårørende, der har lyst til at hjælpe os med at udvikle et e-læringsforløb for debuterende pårørende. Forløbet skal hjælpe nye pårørende til bedre at kunne tackle den nye livssituation, de står i, og vil blandt andet indeholde moduler om ændrede roller og hverdagsliv, sygdomsforståelse, vejen ind i det psykiatriske og kommunale system mm.

E-læringsforløbet er godt i gang med at blive udviklet og vil indeholde både animationer, tekst, videoer, podcasts og meget mere. Vi vil meget gerne have inputs fra erfarne pårørende for at kvalitetssikre indholdet i forløbet. Vi vil derfor meget gerne have et pårørende panel tilknyttet projektet.

Som en del af pårørende panelet vil du blive bedt om at teste modulerne, give sparring og feedback på indhold, deltage i fokusgrupper og evt. være med i video eller podcast. Vi forventer, det meste vil kunne foregå online, så du kan være med lige meget, hvor i landet du bor. Du er selvfølgelig altid velkommen til at sige nej tak til en henvendelse og kun deltage i de ting, du finder relevante for dig eller har tid og ressourcer til.

Hvis det har din interesse, eller du gerne vil høre mere, kan du kontakte Ida Jakobsen på ij@bedrepsykiatri.dk eller 31705046. Del endelig budskabet med andre, du kender, der kunne være interesseret.