Skip to content

Vind billetter: Tag en ven med til koncert

Som noget særligt for Bedre Psykiatris medlemmer og støtter har vi lavet en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde en koncertoplevelse sammen med en, du holder af.

I svære tider kan der være brug for oplevelser, der kan skabe håb, glæde og samvær. Koncertprojektet PLUS1 sætter netop fokus på fællesskab, kulturoplevelser og socialt samvær, og med hver købt billet til en PLUS1-koncert følger en gratis billet med. Koncerterne er derfor en god mulighed for at få en hyggelig eftermiddag med kæresten, sønnen eller en god ven. Koncerterne foregår i 12 danske byer, hvor der i et lokalt kulturhus vil være en PLUS1-koncert om måneden frem til maj næste år.

Om koncerterne:

Koncerterne foregår om eftermiddagen kl. 13 på spillesteder i 12 danske byer, hvor du kan opleve Mathilde Falch, Esben Just, Rikke Thomsen, Ole Kibsgaard & Lisbeth Sagen, Violi Viola feat. Meire Santos, MC Hansen & Jacob Chano, Aggerbæk, Eight days a week og Radio Merkur.

Du kan læse mere om PLUS1-koncerterne på https://www.plusen.dk/

Deltag i konkurrencen og vind to koncertbilletter til en valgfri PLUS1-koncert

Skriv dit navn og hvilket af nedenstående kulturhuse du gerne vil vinde en billet til i en mail til Amalie på ab@bedrepsykiatri.dk senest onsdag d. 6. oktober. Så trækker vi lod om en vinder i hver by. Vinderne får direkte besked på mail. Billetten har en værdi á 150 kroner og giver adgang for 2 personer til en valgfri PLUS1-koncert.

Koncerterne foregår på følgende spillesteder:

Maskinhallen, Frederikshavn
Turbinen, Randers
Spillestedet Thy
Pavillonen, Grenaa
AabenraaLive, Aabenraa
Tøjhuset, Fredericia
Richter, Gladsaxe
Klaverfabrikken, Hillerød
Trommen, Hørsholm
Taastrup Teater- og musikhus, Høje Taastrup
Gjethuset, Frederiksværk
MantziusLive, Rudersdal