Skip to content
Nyheder

19 forslag til en Bedre Psykiatri

Hjælpen til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende er for ringe og trænger til et løft. Det er de fleste enige om. Men hvad skal der gøres? Det har Bedre Psykiatri svar på i et nyt udspil med 19 konkrete forslag.

5. september 2018

Alle pårørende skal have tilbud om undervisning i, hvordan de kan hjælpe den syge. Psykologhjælp for pårørende skal være gratis. Og alle kommuner skal have et Psykiatriens Hus. Sådan lyder tre af de 19 forslag i Bedre Psykiatris udspil.

Regeringen har lovet, at de i efteråret fremlægger et forslag til en plan, der skal gøre behandlingen af mennesker med psykisk sygdom bedre. Formålet med Bedre Psykiatris udspil er inspirere og påvirke politikerne til at sikre konkrete og mærkbare forbedringer – ikke mindst for pårørende.

Læs Bedre Psykiatris 19 forslag her

Støt HOVEDindsamlingen

ALT for mange familier ramt af psykisk sygdom får ikke den hjælp, de har behov for. Derfor er der mere end nogensinde brug for Bedre Psykiatri. Hjælp os til at hjælpe mere og flere - med alt fra rådgivning og samtalegrupper til kampen for bedre behandling og vilkår til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende.