Skip to content

tilbage til Nyheder

Rabatkode til Bedre Psykiatris medlemmer og faste støtter

Som medlem eller fast støtte af Bedre Psykiatri kan du få 25% rabat på antologien “Sårbare fortællinger – fra pårørende med psykisk sygdom inde på livet”. Her kan du læse mere om bogen og se, hvordan du får fingrene i rabatkoden.

22. april 2022

Antologien “Sårbare fortællinger – fra pårørende med psykisk sygdom inde på livet” blev til som et resultat af et skriveværksted for pårørende. Det var Bedre Psykiatri Odense, der arrangerede skriveværkstedet, som var tænkt som et tilbud til pårørende, der ønskede at styrke deres skriftlige formidlingsevner og skabe et frirum, hvor der var mulighed for at udveksle erfaringer med andre.

Antologien bygger på stærke og personlige fortællinger, der går lige i hjertet og italesætter de udfordringer, glæder og sorger, der er forbundet med at være pårørende til et menneske med en psykisk sygdom.

Normalprisen er 179,95 kr., men som medlem eller fast støtte af Bedre Psykiatri får du 25% rabat, når du køber bogen gennem forlaget.

Skriveværkstedet var arrangeret af Bedre Psykiatri Odense og faciliteret af forlaget HISTORIA. Velliv Foreningen har støttet projektet økonomisk og dermed gjort det muligt at udgive denne bog.    

Bestil bogen gennem forlaget her.