Skip to content
Nyheder

Se om man kan få akuthjælp i din kommune

Kun enkelte kommuner har et godt akuttilbud. Det viser vores opgørelse over alle landets kommuners akuttilbud. Find din kommune i opgørelsen og se, hvilke muligheder der er i dit område.

2. september 2021

Vi har lavet en opgørelse over kommunernes akuttilbud. Desværre ser det ikke opløftende ud. Selvom rigtig mange pårørende efterspørger hjælp, når en akut situation opstår, er det kun enkelte kommuner, der har et godt tilbud om hjælp.

Enkelte kommuner har et godt tilbud om hjælp. Det kan fx indebære et fysisk sted, hvor man kan møde op uden visitation eller en telefon, man kan ringe til udenfor almindelig åbningstid. Flere kommuner har en telefin, man kan ringe til, men udover den ofte er lukket om natten, fortælle mange, at der ikke er nogen, der tager den, eller at den hjælp, man kan få, ikke er meget bevendt.

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke akuttilbud der findes i din kommune? Vi har lavet en gennemgang af de enkelte kommuners tilbud, så du kan se, hvad der findes i din kommune.

Find din kommune i listen her og se om man kan få akuthjælp i dit område.

Støt HOVEDindsamlingen

ALT for mange familier ramt af psykisk sygdom får ikke den hjælp, de har behov for. Derfor er der mere end nogensinde brug for Bedre Psykiatri. Hjælp os til at hjælpe mere og flere - med alt fra rådgivning og samtalegrupper til kampen for bedre behandling og vilkår til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende.