Skip to content

Skabeloner til folder, flyer og plakat

Vi har lavet en skabelon til hhv. en lokalafdelingsfolder, en flyer om det næste arrangement og en A4-plakat:

Lokalafdelingsfolder
Det er en trefløjet folder, hvor der på forhånd er sat nogle tekster ind, som I kan tage udgangspunkt i. Skabelonen er lavet til print på en almindelig printer og ikke til trykkeri. I skabelonen er bagsiden tænkt til at være en kalender med de kommende arrangementer, som man kan hænge op på køleskabet.

Har I problemer med layoutet, når I retter i teksten, så tøv ikke med at skrive til frivillige@bedrepsykiatri.dk, så kigger vi på det. Du kan selv lave en QR-kode til jeres arrangementsoversigt her. Er du i tvivl om, hvordan du skifter den, eller vil I gerne have hjælp til opsætning af det hele, så lad os se på det…

Flyer om næste arrangement
Her får du tre flyers på et A4-papir. Du kan evt. skifte billedet til et, der passer til det aktuelle arrangement. Er du i tvivl om, hvordan du gør – eller driller layoutet, når du arbejder med det, så spørg endelig! Skriv til frivillige@bedrepsykiatri.dk, så ser vi på det.

A4-plakat til et arrangement
Her er en skabelon til et arrangement på et A4-papir, som du kan printe og hænge op rundt omkring. Du kan selv sætte billede ind, hvis du har et, der passer til arrangementet – og husk også at sætte den rigtige QR-kode ind. Skriv til frivillige@bedrepsykiatri.dk, hvis du er i tvivl om noget.