Skip to content

Bedre Psykiatris webinarer

Deltag i Bedre Psykiatris webinarer og bliv klædt på til livet som pårørende.

Bedre Psykiatri holder løbende webinarer, hvor pårørende kan få viden og værktøjer til at håndtere livets mange udfordringer.

Alle vores webinarer er gratis at deltage i og handler om emner og problemstillinger, som er relevante for pårørende til mennesker med psykisk sygdom.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online seminar, hvor du møder oplægsholderne direkte på nettet.

Som deltager ser du webinaret fra din computer, mobil eller tablet. Under Bedre Psykiatris webinarer har du ofte mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne, som de fleste gange er en eller flere af Bedre Psykiatris rådgivere.

Kommende webinarer

Her kan du finde og tilmelde dig Bedre Psykiatris kommende webinarer. Kalenderen bliver opdateret løbende.

 

Se vores afholdte webinarer her: (Vær opmærksom på at cookies skal være slået til/accepteret for at webinarerne bliver vist)

Angst og bekymringer

I dette webinar får du viden og værktøjer til at håndtere både din og andres angst og bekymring, som kan have stor indflydelse på din trivsel.

Psykisk robusthed

Vores psykiske robusthed har betydning for vores evne til at håndtere livets udfordringer. I dette webinar får du viden om, hvordan du kan styrke din egen robusthed, så du bedre kan passe på dig selv og håndtere udfordringer, stress og modgang.