Skip to content

tilbage til Nyheder

Tusind tak for bidragene!

Takket være tusinder af donationer, flere hundrede Facebook-indsamlinger og støtte virksomheder blev Hovedindsamlingen 2021 en stor succes.

22. december 2021

HOVEDindsamlingen 2021 er slut, og vi fra Bedre Psykiatri er dybt taknemmelige. Først og fremmest for indsatsen fra de 13 seje, modige og stærke mennesker, der fortalte deres historier. Det er vigtige fortællinger at få ud i verden, så vi kan skabe mere forståelse og sætte fokus på, at pårørende er den bedste ’medicin’ for mennesker med psykisk sygdom.

Samtidig har deres åbenhjertighed også peget på nogle af de problemer og udfordringer, Danmarks mange pårørende står med – og herved sat streg under, at der er behov for bedre vilkår og hjælp til pårørende samt flere ressourcer og bedre behandling i alle grene af psykiatrien.

Et stort hjerteligt tak skal også lyde til de tusinder af medlemmer, frivillige og følgere, der har sendt donationer, lavet deres egne indsamlinger eller på andre måder støttet indsamlingen. En tak skal herunder lyde til virksomheden Langmach Ribe ApS, certificeret brandrådgiver, der har støttet HOVEDindsamlingen.

Læs mere om HOVEDindsamlingen