Skip to content

Bestil materiale

Vi har forskellige foldere til uddeling, når I holder et arrangement. Send en mail til info@bedrepsykiatri.dk, og fortæl, hvilke foldere I ønsker og hvor mange, så sender vi dem hurtigst muligt (der kan godt gå en uges tid, så skriv i god tid inden arrangementet). Husk at angive hvilken adresse, materialet skal sendes til.

Hvervefolder
Om Bedre Psykiatris tilbud til pårørende og vores arbejde. Folderen er god at dele ud til både foredrag, i samtalegrupper og andre steder, så deltagerne lærer Bedre Psykiatris andre tilbud at kende – og forhåbentlig vil være med til at bakke op om foreningen.

Pixiguiden
Den lille version af den store Pårørendeguide, som man får, når man melder sig ind i Bedre Psykiatri. Pixiguiden har gode råd til, hvordan man finder vej i systemet, hvordan man hjælper den syge, og hvordan man passer på sig selv.

Pårørendekursus-folder
Information om Bedre Psykiatris landsdækkende til pårørende, Pårørendekurset. Et kursusforløb på 6 sessioner, som er gratis for alle pårørende. Jo flere, der kender til tilbuddet, jo flere kan få hjælp.