Skip to content

Odense

I Bedre Psykiatris Odense-afdeling afholder vi pårørendegrupper, pårørendecafeer, foredrag, debatarrangementer og meget mere. Du behøver ikke bo i Odense for at deltage.

  • Pårørendegrupper. Vi tilbyder bl.a. samtalegrupper, naturgrupper og skriveværksteder for pårørende. Både for børn, unge og voksne. De ledes alle af professionelle terapeuter. I grupperne får du værktøjer til at få mere overskud i en svær hverdag og et givende fællesskab med andre i samme situation.  
  • Foredrag holder vi jævnligt. Det kan fx være om pårørenderollen, om diagnoser og behandlingsmuligheder, om recovery fra psykisk sygdom og om, hvordan vi opfatter og forholder os til psykisk sygdom. Se listen over aktuelle arrangementer på denne side. Tilmelding er nødvendig.
  • Pårørendecaféer. I caféen deler vi vores historier med hinanden og taler om, hvordan vi kan passe på os selv, så det bliver mindre belastende at være pårørende. Du vil desuden få en kort orientering om, hvilke støttetilbud Bedre Psykiatri og andre har til pårørende. Caféen holder åbent en aften om måneden på skiftende ugedage. Se datoerne på denne side.

Skriv til os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med som pårørende, eller hvis du kunne tænke dig at give en hånd med i vores lokalforening.

Læs mere på vores lokalafdelings hjemmeside.

Kontakt afdelingen

Formand

Ann-Marit Ulvund