Skip to content

Roskilde/Lejre

Bedre Psykiatris Roskilde Lejre Lokalafdeling har takket være bevillinger fra de to kommuner og en stor bevilling fra Trygfonden en række tilbud til pårørende. Vi arrangerer åbne og lukkede samtalegruppeforløb, mindfulness i naturen, korte kurser om at styre sine tanker som pårørende, foredrag og meget mere. Følg med i vores arrangementer og tilbud via vores Facebook-side – eller se en oversigt over kommende arrangementer her:

Vi tilbyder også året rundt kort personlig telefonrådgivning ved vores coach. Kontakt vores coach og psykoterapeut Anette Dahl Høm. Hvis Anette ikke svarer umiddelbart, kan I indtale en besked med navn og nummer, så vender hun tilbage – ring gerne mellem 8 – 16 og helst i hverdagene. I er også velkomne til at skrive på mail døgnets 24 timer– gør det som virker for dig. Anettes mobil er 40 53 20 52. Mail: Anette@Sydkysten-Psykoterapi.dk.

Herudover er vi aktive i diverse råd og udvalg såsom Udsatterådet, KSP samarbejde med mere. Vi holder møder med politikere og ansatte i kommune og psykiatri for at påvirke tilbud og muligheder for de der lever med psykisk sygdom eller sårbarhed.

Vi er en lille gruppe af aktive frivillige i lokalafdelingen. Vi har et godt fællesskab og har altid brug for flere kræfter.

Skriv til os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med som pårørende, eller hvis du kunne tænke dig at give en hånd med i vores lokalafdeling. Du kan også skrive, hvis du gerne vil tale med en fra lokalafdelingen – så vil du blive ringet op

Kontakt afdelingen

Formand

Elsebeth Gravgaard

Kasserer

Karin Hershøj

Sekretær

Anne Bjerre Braüner

Bestyrelsesmedlem

Anne Kristensen