Skip to content

Viborg

Bedre Psykiatris lokalafdeling i Viborg er netop startet op igen og vil snart gå i gang med planlægningen af nye tilbud og aktiviteter for pårørende i Viborg. Du kan følge med på vores Facebookside, eller se, hvad vi har af aktuelle planer her i vores arrangementskalender.

Caféaften for pårørende til mennesker i psykisk lidelse
Er du pårørende til mennesker i psykisk lidelse, og mangler du et sted at gå hen og få talt om alt det svære, der fylder i hverdagen? Har du brug for at møde andre, der forstår, hvad det kræver? Du har måske også en hel del erfaringer, du kan give videre til andre, som står i en situation, du tidligere har stået i. Så kom med, når vi mødes i vores nye pårørendecafé, som vil være åben 1. mandag i måneden (juli og august er der dog lukket), kl. 19-20.30 i De Frivilliges hus – Stationen, Lille Sankt Hans Gade 7. Der vil være kaffe og te på kanden.

Vil du være med?
Der er plads til flere i vores bestyrelse, så hvis du vil bidrage til at skabe et fællesskab, der støtter, og være med til at forme og beslutte fremtidige aktiviteter i foreningen, er du mere end velkommen. Vi bidrager hver især med, hvad vi kan.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig for at høre mere.

Forperson
Annie Røn
Viborg@bedrepsykiatri.dk, 24 80 20 10.