Skip to content

tilbage til Nyheder

Nye videoer i rådgivningsuniverset

Skizofreni. ADHD. Tilbud i kommunen. De svære følelser som pårørende. Det er bare nogle af de emner, som Bedre Psykiatris nye rådgivningsvideoer tager fat i.

5. januar 2023

Linn video

Der kommer hele tiden nyt til i Bedre Psykiatris gratis, online rådgivningsunivers. Netop nu er der udkommet tyve nye rådgivningsvideoer, som behandler mange forskellige emner – lige fra diagnosespecifikke til videoer om tilbud i kommunen. De nye rådgivningsvideoer indeholder viden og råd til dig som pårørende, og de bidrager til en ny og fleksibel måde at få online rådgivning på i Bedre Psykiatri.

“Det er vigtigt for os i Bedre Psykiatri, at alle pårørende har mulighed for at få hjælp på den måde, som passer bedst til dem. Vi tilbyder podcasts, artikler, fysiske arrangementer og samtalegrupper i lokalforeningerne, webinarer, vores telefoniske rådgivning og nu også disse videoer. Jeg er rigtig glad for, at vi nu har tyve nye videoer klar, som man kan se, når det passer ind i ens hverdag som pårørende. Vores dygtige rådgivere berører mange forskellige emner, så der forhåbentlig er noget til de mange forskellige situationer, man kan stå i som pårørende,” fortæller generalsekretær Jane Alrø Sørensen.

Videoerne er blevet produceret med støtte fra Trygfonden.

Herunder kan du se én af de de tyve nye videoer. Du kan også følge linket her og finde det emne og den video, som passer til dig.