Skip to content

Skriv til en rådgiver

Du kan til hver en tid skrive til en af vores rådgivere via nedenstående formular, hvis du som pårørende til et menneske med en psykisk sygdom har brug for rådgivning. Henvendelsen vil blive besvaret inden for 5 arbejdsdage. OBS. Vi oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel og der kan derfor forekomme længere svartid og ventetid!

Din henvendelse bliver sendt over en sikker forbindelse. For at vi kan besvare din henvendelse, skal du oplyse din email adresse OG dit mobilnummer. Når rådgiveren har besvaret din henvendelse, vil du modtage en email med link samt en mobilkode via SMS, som du skal anvende for at åbne svaret fra rådgiveren i systemet Sikker@mail. Vi oplever at nogle emails med link til Sikker@mail systemet ender i spam filteret, så tjek altid dette, hvis du ikke har hørt fra os inden for 5 arbejdsdage.

Hvis du ønsker at blive ringet op af en rådgiver, skal du oplyse dette i henvendelsen og det tlf. nr. du ønsker at vi ringer dig op på samt det tidspunkt der passer dig bedst. Hvis du har brug for hjælp hurtigt, kan du i stedet ringe til Bedre Psykiatris telefonrådgivning i bookingtiden mandag, tirsdag og torsdag kl. 10-11 og booke en tid hos en af vores rådgivere.


Ved akut brug for hjælp skal du enten ringe til egen læge, alarmcentralen 112 eller den psykiatriske lægevagt.