Skip to content

Vi har mange års erfaring med at hjælpe pårørende, og vi sidder klar til at hjælpe dig – både på telefonen og ved tasterne.

Målet med rådgivningen I Bedre Psykiatri er at give faglig viden og sparring på de problemstillinger og udfordringer man kan opleve som pårørende til en med psykisk sygdom.  Vores ambition er, at hjælpe dig som pårørende til at håndtere din situation og klæde dig på til at kunne navigere i de udfordringer der kan opstå. I rådgivningen kan du møde rådgivere med forskellige faglige kompetencer, herunder social- og sundhedsfagligt uddannede rådgivere. Vi gør vores bedste for at matche dig med den kompetence du efterspørger I forhold til din konkrete situation.

Vi tilbyder blandt andet rådgivning omhandlende: 

  • Samarbejdet med det offentlige.
  • Samarbejde/hjælp til at komme videre med behandlingssystemet.
  • Vanskelige dilemmaer, udfordringer og situationer som pårørende.
  • Hvordan man håndterer og navigerer i rollen som pårørende

Ser du ikke lige din henvendelse som passende ind under de emner, så skriv eller ring alligevel, vi vil altid gøre vores bedste for at enten hjælpe dig eller hjælpe dig godt videre.

Vi er her for at hjælpe

Beskeden bliver sendt over en sikker forbindelse. For at vi kan svare dig, skal du skrive din email adresse. Du er velkommen til at oprette en ny email adresse til formålet. Du kan også oplyse dit telefon nummer, hvis du ønsker at blive ringet op af en rådgiver.

Adresse


Vores hovedkontor er beliggende i København K

Læderstræde 34, 4.
1201 København K

Se Google Maps

Sekretariatets åbningstider


Alle hverdage fra 10 til 14.
Onsdag dog kun mellem 13 og 14.

Bank og CVR-nr.


Spar Nord Bank:
Reg.nr. 9385 – Kontonr. 000 415 9187
CVR-nr./SE-nr.: 16 80 00 74

Mobile pay


20114